איפה מומלץ לעשות סים בפראג

אז למה צריך סים בפראג

בעידן האינטרנט זה פשוט הרבה יותר קל לטייל באירופה ממה שהיה בעבר. היום אנחנו יודעים עד כמה האינטרנט יכול לעזור לנו בכל דבר, אנחנו יכולים לסמן את הנקודות בהן אנחנו מעוניינים לטייל על המפה, לראות ביקורות למסעדות טובות או פחות טובות באיזור, להבין את מסלול ההליכה בלי להסתבך יותר מדי, אנחנו יכולים להראות למקומיים בדיוק מה אנחנו מחפשים ולתרגם בכל מקום את השלטים ואת האנשים איתם אנחנו מדברים. מן הסתם גם לעשות הרבה תמונות יותר בקלות לעומת המצלמות של פעם וגם להעלות מלא תוכן לסטורי תוך כדי הטיול.
כשמטיילים עם הטלפון בפראג יש אפשרויות שונות בכל הנוגע לשימוש באינטרנט. אנחנו כאן כדי לספק לכם את המידע שיעזור לכם לקבל החלטה נכונה לגבי הטיול שלכם. אנחנו נציג כל מיני אפשרויות וכרגיל אתם אלו שתבחרו את הבחירה הטובה ביותר עבורכם.

אינטרנט כל הזמן עם כרטיס סים בפראג

עבור מי שרוצים או צריכים אינטרנט לכל אורך הטיול, יש לנו כמה אפשרויות עבורכם. אפשר לקנות כרטיס סים בארץ לטיול באירופה, בדרך כלל, כשקונים את החבילה לגלישה בארץ יש הרבה יותר זמן לבחון את המחירים השונים ולבחור באופציה המשתלמת ביותר. אם אתם לא מספיקים לקנות כרטיס בארץ אתם יכולים לעשות זאת בנמל התעופה ובחנויות רבות ברחבי העיר. שימו לב כשאתם קונים כרטיס סים, חשוב לבחור חבילת גלישה שמספיקה לשירותים שאתם צריכים לאורך הטיול. אם אתם משתמשים רק באפליקציה לניווט זה דבר אחד ואם אתם רוצים שהרשתות החברתיות יעבדו בכל נקודה אליה אתם מגיעים מדובר על סיפור אחר. הבחירה בכל מקרה היא שלכם.

אז איפה קונים כרטיס סים בפראג וכמה זה עולה

אפשר לקנות כרטיסי סים במקומות שונים ברחבי העיר, לרוב בשדה התעופה, חנויות רשת סלולריות וחנויות נוחות. הספקים העיקריים בצ’כיה הם Vodafone, O2 ו-T-Mobile והם מציעים מגוון אפשרויות של כרטיסי סים בתשלום מראש כדי שיתאימו לצרכי הנתונים והשיחות שלכם. בדרך כלל, אתם יכולים למצוא כרטיסי סים עם חבילות נתונים שונות, מ-1GB ועד חבילות נתונים גדולות יותר לשהייה ארוכה יותר במדינה. המחירים לכרטיסי הסים הלאה משתנים בהתאם לכמות הנתונים ומשך התוקף, אבל כרטיס סים סטנדרטי בנפח של 1 ג’יגה-בייט עשוי לעלות בסביבות 200 קרונות שזה בערך 33 שקלים, משם עשויות לעלות חבילות נתונים גדולות יותר. תקפידו להחזיק את הדרכון שלכם איתכם בגלל שחנויות מסוימות עשויות לדרוש זאת לצורך רישום כרטיס הסים.

אינטרנט אלחוטי בפראג

אינטרנט אלחוטי יש בכל מקום בפראג כמעט והעובדה שאפשר להתחבר לאינטרנט חינם מכל מקום יכולה לחסוך לכם כסף על כרטיס סים מקומי. מה גם שתמיד אפשר למצוא ברחוב מי שיסכים לפתוח לכם נקודה חמה במידה ויש משהו שאתם צריכים למצוא באופן נקודתי ובאותו הרגע. יכול להיות שמדובר על פיתרון מעולה בשביל מי שלא צריכים להיות עם אינטרנט כל הזמן.

עוד אפליקציות שיעזרו לכם בפראג

הפלאפון הוא הרבה יותר מאמצעי לקיום שיחות או לחיבור לאינטרנט, היום אנחנו יכולים באמת לנצל את הטכנולוגיה כדי להפוך את הטיול שלנו לטוב בהרבה יותר. עשינו לכם רשימה של כמה אפליקציות שיכולות לעזור לכם בטיול בפראג:
1. Google Maps: לפעמים זה נדמה כאילו הוא היה שם תמיד. מדובר על אפליקציה מדהימה באמת שכשלומדים להיעזר בה הכל הופך להרבה יותר פשוט. אתם יכולים לקבל דרך האפליקציה את דרכי ההגעה הטובות ביותר לכל מקום, אתם יכולים להיעזר באפליקציה כדי להבין אילו מסעדות נחשבות יותר ופחות, אתם יכולים להשתמש באפליקציה בשביל לסמן בה אפשרויות שונות לאורך המסלול כדי לא לשכוח את כל האתרים שחשבתם שיכולים להיות רלוונטיים עבורכם כשתכננתם את הטיול בארץ.
2. אפליקציות המועדונים של פראג: למועדונים הגדולים של פראג יש אפליקציות כשהמוכרת ביותר היא האפליקציה של מועדון Roxy Bar. תמצאו שם אפשרויות להסעה למועדון, כרטיסים מוזלים ועוד כל מיני דברים ששווים הצצה באפליקציה ואיזה חמש דקות מהחיים שלכם. ברחבי פראג יש עוד אתרים שמחזיקים באפליקציה, כמו תיאטרון השחור לבן, אוטובוס התיירים, הפלנטריום, אקווה פלאס ועוד ועוד, אם יש אתר שאתם יודעים שאתם רוצים לבקר בו, פשוט תחפשו את האפליקציה שלו ותבררו האם דרך האפליקציה אפשר לקבל הנחות, האם יש מידע חדש שמופיע באפליקציה ולא במקומות אחרים וכן הלאה. הבנתם ת׳ראש.
3. אפליקציות המוניות של פראג: פראג מלאה בחברות מוניות ולכל אחת יש אפליקציה. השימוש באפליקציה להזמנה של מונית היא בדרך כלל הדרך הטובה ביותר להתחמק ממלכודות תיירים ולחיסכון של הכסף שלכם. אל תשכחו להוריד לפחות שתי אפליקציות של מוניות בפראג לפני שאתם יוצאים לדרך.

סיכום על כרטיס סים בפראג

אנחנו רוצים להעלות לכם מחשבה שאולי לא חשבתם עליה קודם. אם תשימו לב, אנחנו כל הזמן נמצאים בטלפון שלנו. אנחנו כל הזמן מחוברים לרשתות החברתיות, אנחנו כל הזמן מרגישים שמשהו מיוחד ושונה מתרחש בעולם מקביל שאנחנו אולי מרגישים כאילו אנחנו לא ממש חלק ממנו. אבל האמת היא שבדרך כלל מה שיגרום לנו להרגיש טוב יותר זו ההזדמנות להתרכז בכאן ועכשיו. טיול בחוץ לארץ זאת ההזדמנות שלנו לבלות עם בני המשפחה שלנו, עם החברים שלנו, עם האנשים שאנחנו אוהבים בטיול כיפי שאמור להשכיח לנו את כל הבעיות בחיים לתקופת הטיול.
אנחנו אמנם צריכים את הטלפון להרבה פעולות ואין ספק כי מדובר על כלי עזר משמעותי וטוב, אבל חשוב גם אולי לשים לב שאנחנו לא עבדים לטלפון. אנחנו רוצים להפוך אותו כלי עזר יעיל ולא למה שמשאיר אותנו מחוברים לארץ דווקא בימים בהם אנחנו יוצאים כדי להתנתק. לכן ההמלצה שלנו היא תמיד לכבות את ההתראות, לשים את הטלפון על שקט ולדעת ששום דבר לא באמת קורס בלעדיכם. תשתמשו בטלפון רק בשביל להיעזר באפליקציות שרלוונטיות אליכם. כל השאר באמת לא חשוב כרגע.